fbpx

Sejt til sejlere

Vores Systue laver en serie unikke tasker i et råt og flot design.
Taskerne er syet af gamle sejl, som vi kender historien bag. Den får du med, når du køber en taske.
Vores Systue kan også lave specielle bestillinger på tasker, hynder, opbevaringsposer mv. som kan syes af de gamle sejl. Kun fantasien sætter grænsen.

Munk & Rasmussen har endvidere produktion af cockpit og dørkmåtter med logo og navn på.
Måtterne designer du selv, og du får selvfølgelig et designudkast til godkendelse inden produktion. Måtterne er vaskbare og i en topkvalitet, der holder mange år fremover. Størrelsen er 40X60 cm.

Vi har i forbindelse med vores ’sejlerprojekter’ oparbejdet en kontaktflade med sejlere og sejlklubber, dels selvfølgelig for at promovere vores designmåtter og tasker af sejl, men også for at få fat i de gamle udtjente sejl, som vi har brug for i produktionen.

Systuen fremstiller også en serie af brødkurve med maritime striber – lige til båden eller sommerhuset. Vi arbejder lige nu på at udvide serien med de maritime striber, så den også kommer til at omfatte f.eks. opbevaring på badeværelset, strandtasker eller lign.

På Systuen er borgerne med i alle facetter af fremstillingen: planlægning, tilskæring, syning og finish, samt pakning, så varen er klar til forsendelse via webshoppen.

Læs mere om vores seje produkter til sejlere og andre maritime folk på www.butikmedlogik.com, hvorfra de også sælges.